K
Miért Bosch szervizbe vigyem az autómat?
V

A Bosch autószervizek minden elvégzett munka után garanciát vállalnak, valamint alacsonyabb áron kapják meg az ügyfelek ugyanazt a szakértelmet amit a hivatalos márkaszervizekben.

Az autószervizek kulturált ügyfélváróval, parkolóval várják az ügyfeleket ahol kiegészítők, Bosch alkatrészek kiskereskedelmi vásárlására is lehetőség nyílik.

Partnerektől függően a hozom-viszem szolgáltatás is elérhető.

Aki csak a hatóságilag évente kötelező vizsgálatokra (zöldkártya, műszaki vizsga) fáradna el szervizbe, ők is jó helyen járnak a közel 90 szerviz valamelyikében.

A futásteljesítményhez (15, 20.000, 100.000 kilométerenkénti revíziók) vagy évekhez (1, 2, 5 év stb.) kötődő szervizműveleteket a Car Servicek a Bosch hiteles forrásból vásárolt adatbázisai alapján a gyártóművi előírások alapján végzi el, és ez az Ön részére biztosított szervizkönyvben pecsétjével igazolja is.

K
Miért érdemes a Kukoly autószervizet választani?
V
  • Rendszeres akciókkal és egyedi kedvezményekkel igyekszünk további előnyöket biztosítani ügyfeleink számára.
  • Alkatrészraktárunknak köszönhetően a vásárlóink 85%-ának azonnal tudunk megoldást nyújtani.
  • Ügyfélvárónkban kulturált körülmények között várakozhatnak, ahol többek között lehetőség van wifi használatra is igény esetén.
  • Szervizünkben legalább 7 járművön tudunk egy időben, párhuzamosan dolgozni.
  • Márkától függetlenül fogadjuk a gépjárműveket 3,5 tonnáig.
  • Szervizünkben a legmodernebb berendezéseket, világszínvonalú alkatrészeket használunk.
  • A jótállási előírások megfelelnek az érvényben lévő magyar jogszabályi előírásoknak, de néhány esetben az előírtnál kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani.
K
Átutalással/ bankkártyával is lehet fizetni?
V Autószervizünkben már a bankkártyás fizetés is lehetséges. Átutalással szerződéses partnereinknek van lehetősége fizetni.

Nem találja a kérdésére a választ? Hívjon vagy írjon nekünk!

Telefonszámunk: 06 30 456 2106

Email: kukolyszerviz@netra.hu